i love my life
AKIMMMMMM !
Monday, November 28, 2011 @ 6:31 AM |

THIS POST FOR AKIMM
wehhh lelaki ,, asal kau contact aku alekk ??
bila aku dah boleh lupakan kauu , kau lakk muncull
stop itt lahh ,, aku dah bhgia ngn boy aku
ttbe kau muncul alekk ..
dah lahh kau bt aku kecewa ngn sikap kauu
jgn harap lahh aku trima kauu ..
dulu aku syg kau , kau bt aku cmtu kann ?
jgn harap lahh aku nk trima kau alekk

AKU DAH BAHAGIA NGN HASNAN , JGN KACO LIFE AKU KK  

awakkk =(

this post for you , hasnan
awakk ,, saya rindu awk sangat2 ..
kita dah lme tak text + col an ?
 awak kata tadak crdt but saya check fb awak ,,
awak kata unline guna fonn , cmne awk nk unline guna hp if tadak crdt
awak unline sllu gi cc je an if nk unline ..
saya nak awak yg sya knl mula2 lahh , npe da berubah ?
saya nk awak yg dulu HASNAN ....
hope awak tak berubah hati yea ,,
saya sayang awak sgt2 ,, awk jea yg bole terima ngn perangai saya
yg ngada , kuat mjok , kuat marah dll ..
bila saya rindu awak jea msti saya tgk pict awk ..
awak rindu saya takk ?? hmmm

ILOVEYOUSOMUCHH + IMISSYOUSOMUCH HASNAN <3<3<3

Perakkk =))

Skrg smua plajar sek suda cuti ann
mmg saat2 ni smua nantikann .,, akhirnya tiba gakk
cuti ni aku buat apa ?
cuti ni kalo tak aku keja .,, but tak jdii
then aku buat pa time cuti ni ? mua msti tertnya2 an ? #perasan sat
cuti ni aku stay at perakk ,,, yahooo =))
nk tngkn jiwa + fikirann .. 
dok umah pn asik tension jeaa btter dok kgg , tenng skitt
then bulan 12 pi kuala lumpurrr ..
yg ni lagi syookkkk ,, plgg aku nantikannn
KL , WAIT FOR ME .. I WILL COME TO UU =))
to mmber2 kl ,, fatin hazwani akn dtg kl pada bulan 12
ni confirmm jadii
abis lahh ilang loghat penang akuu then bertuka ke loghat kl =)))
buat sementara aku ta update blog + tak unline fb
if ada yg unline tuu ,, ada lahh seseorang yg tolong jge fb akuu
bukan akuuu ..
OFFLINEE #go to perakk now =)

new blogg



heyyy .. warga blogger ..
ni blog bruu wawa ,, sblm ni wawa ada blog
but blog tu suda jhanamm so wawa bt blog bruu
so rjinkan lahh jari jemari anda tgk blog yg simple nii
thanx pada sapa2 yg sudi tgk blog yg simple ni
wawa hargaii tu =)

Tanda-tanda seorang lelaku jatuh cinta n setia pada wanita

ade banyak tanda bila seseorang lelaki tu dah jatuh cinta dan setia pada seseorang wanita . dikatakan hati yang keras macam batu boleh jadi sangat lembut dan cair . Kalau korang nak tahu jom baca dekat bawah ni :

  • si lelaki sanggup melakukan sesuatu untuk demi kekasihnya dengan rela hati bukan terpaksa .
  • selalu cuba untuk menghiburkan hati kekasihnya . Contoh ~dari seorang pendiam menjadi petah bercakap pokpek  24jam.
  • banyak memberi nasihat kepada kekasihnya tanda dia sayang dan terlalu mengambil berat.
  • terlalu mengongkong kekasihnya sebab terlalu cemburu yang amat dalam kout-2 kekasih kena ngorat dgn lelaki lain .
  • si lelaki terlalu takut kehilangan kekasihnya .
  • sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya . ('siap pakai spy lagi')
  • tak suka lelaki lain rapat dengan kekasihnya . Ikutkan hati tak kawan pun takpe, lagi bagus !
  • sangat sensitif bila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian terhadap dirinya .
  • pandai merajuk ('nak kita pujuk dia larh tuh')
  • dia akan mementingkan kekasihnya lebih dari dirinya sendiri .
  • tidak akan melayan wanita lain yang jika tidak ada urusan penting .
  • dia akan sedaya upaya untuk meluangkan masa dengan si kekasih walaupun ada hal yang perlu diuruskan .
  • kalau ditinggalkan kekasihnya, dia tidak akan mencari cinta lain dan berharap kekasihnya itu kembali semula kepadanya .
  • dia tidak akan sesekali berlaku curang . Tetapi jika ya, itu bermakna dia belum mencintai kekasihnya 100% .
  • si lelaki sanggup menitiskan airmata , demi seorang wanita yang sangat dicintainya .

Ha'a tunggu apa lagi cepat-2 larh check hero-2 korang, berapa banyak ciri-ciri ni ade kat hero-2 korang. Hehehehehex !! tapi ingat tidak semua manusia sempurna

|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE