i love my life
Happy New Year
Saturday, December 31, 2011 @ 8:20 AM |

yeaahhhh dah msuk new yearr =)
HAPPY NEW YEAR FOR MUA BDAK FB , BLOG N SPA2 YG KNAL NGN AKU =)
msuk tahun bruu , msti ada azam an ?
azam aku tahun ni ialah
Hope aku bole lulus dlm SPM ..
Nak bljar bersungguh-sungguh lps ni ..
Hope aku bole jdi ank yg lbh dgr ckp + tak melawan ckp makbpak aku ..
dan byk lgi lahh ... byk gila azam aku an ?
mua ni bru lahh but ada yg lama ..
aku still bersama ngn BF tersayang aka Hasnan
abg , bby hrap sgt kita kekal smpai bila2
sumpah bby tkt khlngn abg cukuplah hilang aritu , tamau da ,, hihi
syg + cinta bby at abg tak akn penah kurang mkin bertambah ada lahh ..
bby harap tadak spa2 yg pisahkan kita melainkan allah swt 
ILOVEYOUSOMUCH HASNAN <3

Sek hampir bukakkk !

heyy u alls ,, thun 2011 da smpai penghujung kan ?
then nt msuk 2012 , aku secara rasminya msuk fom 5
fom 5 ? msti lah kena duduki spm rite ?
hope tahun dpn aku ta maen cm tahun ni ,, aku nk berusaha bersungguh-sungguh
now pn aku da start tusyen ..oke at dlm kls tusyen or sek suara aku slow
aku pn tatau npe leh jdi cmtu ? padahal at luar suara aku terlampau kuatt
why aku jdi cmtu ? aku cover ka ? TIDAK SAMA SEKALI
aku bukan hipokrit okeeee ! .. huhux
kalo korang tgk status fb aku kebanyakan sdih rite ?
npe aku sdh ? aku sdh sbb mmbe sndri bt aku cmni even aku da anggp dya cm sbling aku
dya buat apa at aku ? YMTT .. hnya org yg terdkt je tahu npe.. huhux
hope kau bhgia ngn dya ye syg ..
about him lakk .,, now aku bhagia sgt ngn kau abg oi
kau dah bt aku terlampau syg + cinta at kauu
hope kau tak lukakan hati aku cm ex aku bt aku dlu kk
ILOVEYOUFUCKINGDAMNMUCH HASNAN .. MUAHXX :*

Come back to penang

assalammualaikum warga blogger
now im back to penang
asl tajuk aku cm tu ? aku bru balik dri kl
mmg syokk kua lahh ,, mula2 family aku gi shah alam dulu
tok saudara aku meninggal dunia , AL-FATIHAH
then mlm tu bermalam at umah pakcik aku at PUNCAK ALAM
then ari esoknya tu kitaorang pi pameran apa tah
aku pn tatau pameran apa but mmg syokk
then lps tgkk trus gi kuala lumpur ..
smpai2 kl , family aku gi kat pntai dalam
pntai dalam ? apa tuh ? nama tempat lahh
then smpai at kwsn pntai dalam ..
aku gi at desa aman 2 , family aku gi desa amn 1
aku btpe at desa amn 2 tu ?
aku gi umahh shabat karib dri kecik
spa dya ? ni lah dya 
Aina ..
ketuk2 umah dya , dya bru bgun tdoo + ta mndi agy
aku egtkan dya sorang je ta mndi rupanya adek2 dya pn ta mndi agy
dua2 adk dya ,aku dah anggap cm adk aku sndri
nk tgk rupa dorang cmne ? anis + elya maisarah
mmg syokk lpak ngn depaa 
but sayang aku ta dpt jmpa iskandar dgn nazrizall
selalunya aku trun kl , aku msti jmpa naz
but time tu dya keja . tmpt keja dya at mid valleyy
kalo aku nk pi mid tu harapan je lahh coz dtg pntai jap je
lps dah gi pntai dalam . aku n family gi jln hng tuahh
umah maksu aku but aku + mama tak blik trus
kitaorang gi B,Bintang + Times Square naek apa ?
ktaorang jln kaki je sbb dkt je umh
round2 skitar situ then balik naek monorail
lma gila tak naek monorail
lps rindu gakk .. hee =))
aku round2 ada bli bju but bkn bju idaman akuu
arghhh , tapa2 .. aku dgr cam mak n abh rncng nk trun kl
hjung bulan 12 ni dgn kakngah skli
mintak2 jadi lahh trun ntt ,, tak puassssssssss agy !! 
MAMA ABH NT KITA TRUN LAGI YE KL . AMIN=)

|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE