i love my life
Sek hampir bukakkk !
Friday, December 23, 2011 @ 7:37 AM |

heyy u alls ,, thun 2011 da smpai penghujung kan ?
then nt msuk 2012 , aku secara rasminya msuk fom 5
fom 5 ? msti lah kena duduki spm rite ?
hope tahun dpn aku ta maen cm tahun ni ,, aku nk berusaha bersungguh-sungguh
now pn aku da start tusyen ..oke at dlm kls tusyen or sek suara aku slow
aku pn tatau npe leh jdi cmtu ? padahal at luar suara aku terlampau kuatt
why aku jdi cmtu ? aku cover ka ? TIDAK SAMA SEKALI
aku bukan hipokrit okeeee ! .. huhux
kalo korang tgk status fb aku kebanyakan sdih rite ?
npe aku sdh ? aku sdh sbb mmbe sndri bt aku cmni even aku da anggp dya cm sbling aku
dya buat apa at aku ? YMTT .. hnya org yg terdkt je tahu npe.. huhux
hope kau bhgia ngn dya ye syg ..
about him lakk .,, now aku bhagia sgt ngn kau abg oi
kau dah bt aku terlampau syg + cinta at kauu
hope kau tak lukakan hati aku cm ex aku bt aku dlu kk
ILOVEYOUFUCKINGDAMNMUCH HASNAN .. MUAHXX :*

|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE