i love my life
AKU MENANGIS LAGII . =(
Friday, January 27, 2012 @ 5:43 AM |

heyy warga blogger ,, aku ngis lagi ?
huhu ,, aku mmg kuat ngis skrgg .. kuat sensitif ..
sjak bila aku jdi cmni ? aku pn tatau sjk bilaa ..
aku da ta kuat cm dulu .. can anyone help me ?
now berkenaan bout Capital E ..
huhu .. aku syg hg gila2 ..
honestly aku tatau hg ngn SA agy ..
mse aritu aku cuma nak bgthu hg yg aku , dyla n zaty lpk skli ngn SA
but lps aku gtau hg ,, ttbe hg soh aku delete no hg ?
asl ? knp ? snggup bt aku cmni an ? sjak hg kua dri smkpsm
hg da laen sgtII .. aku nk hg yg dlu ..nak yg dulu
hg phm tak ? phm tak ? !
Ya Allah ,, npe dugaan asik dtg at hambamu ni ? hambamu ni lemahh ..
da ta kuat cm duluu ..
skrg kita mmg da tadak harpan nk berbaik ka ? tadak ka ? walaupon skit ,, ada x ?
FATIN HAZWANI ,, boleh takk,, hg jgn dok mengharap sgt ..
skrg pn hg taip ni pn ngn tgn ketar + ngis .. jgn bazirkan airmata hg untuk org yg ta hrgai hg
mmbe aku "ezaty famiya " tadak pape ngn SA ..
dorang cuma kwn sahaja ..hope hg jgn slh fhmm ..
da la aku ta thn nk taip da , tgn dok mai ketar .. hmm ="(

hati aku sktt !!!

heyy warga blogger ..
why aku skt hati ni ? meh2 aku storyy kat korang
terpulang at korang nak baca ka takk .. aku ta kesah mua nii
okayy .. dalam awal tahun ni , byk org bt aku skt hatii ..
pedih gila babi owtt .. hanya tuhan saja yg tauuu
aku nk story at spa ? aku pn tatau .. 
org yg sllu jdi telinga at aku ,, dia dah berubahh ..
lagipon dya da ada awekk .,, dya pn tgh prob ngn awek dya
ta kan aku nk tmbhkan agy owt , nt dya yg kusut ..
now aku already remove dya dri fb + khdupan ..
khdupan ? insyaallah , slow2 aku boleh bt miaa ..
first person yg bt aku skt aty ialah hasnan
wehh hg tau tak aku rindu hg gila2  ..
aku ngn hg ta mungkin akn bersama alekk .. hg pn da berbaby ngn someone
ta kan aku nk kco hbgn korang kn ? aku berserahh jea
yg mmber plg rpt ngn aku , mkin lama mkin bt aku meluat + skt hati ngn hg
hg kata hg da berubah ? yes aku happy bila hg ckp cmtu but now ?
hg da start ngn pngai lama hg .. kua ngn laki ..
 lps sorang , sorang hg kua .. sdr lah skitt .. dpa mua nk permainkan hg ja ..
aku tanak tgk mmbe aku rosak agyyy ..

AKU BERJANJI SAPA2 YG BUAT AKU SKT HATI + MELUAT AT ORANG TU ,,
AKU REMOVE ORG TU DARI KEHIDUPAN AKU 
EVEN ORG TU KWN RPT AKU KA PA ..
AKU DAH TA KESAH MUAA .. AKU MAO IDOP SORANG JAA ..
FAMILYY ? AKU STILL ADA FAMILYY SO PNDAI2 AKU BT HDOP SNDRI
DAH TA LARAT NGN IDOP CMNI !! .
BILA KITA BUAT BAEK , DORANG MAI PIJAK KPLA ALEK  ..
YG TU PLG AKU BENCI ! .. MAO TGK WAWA / WANI BERUBAH KA ?
BOLEH2 ,, BERUBAH KE ARAH KEKASARAN + PNS BARANN ! ..
GRRRR , HATI HAMPA + KECEWA =(

Status kembali single =)

haihai smua warga blogger .. lma aku ta update blog an ?
biasa lah buka sek , jrg on blog .. no time lorhh ..
oke , first skli aku mao story bout sek ..
aku happy sgt dpt jmpa blik mmberII .. lps rinduu ..
mnggu ke 2 sek , homework terlampau bykk ..
abis mua aku pulun bgi siapp smpai bwa gi kg ..
tak penah kodd aku bwa buku blik kg .. mcmni lah nsb budak SPM .. huhux
then dlm tghII happy awal tahun , ada sedih gakk .. huhux
   sedih ? asl lak aku sdih ni an ? aku sedih coz SI DIA ,, 
dia jarang texxt aku + aku kol pn bukan main susa nk jwab pngglan  !
dia bgi alsan at aku , dia tadak duit nk topup ..
yg aku peliknya , cmne dia bole on9 lak ?
 nk kta uma dia ada tenet ? OHH TIDAK SAMA SEKALI ADA
dok nmpk dah hubungan kitaorang tak kekal
akhirnya btol2 ia berlakuu .. Sory lah bro , aku lbh pilih kwn dri hg
bgi aku , family n kwn lbih penting dari pakwe / balakk !
aku da tak snggup brsama hg blik ..
bak kata Razif , Jgn disebabkan lelaki , aku lemah ..
see now aku da mula nk jdi diri aku smula ..
lgipon btpa aku pkir psl hg , hg an ada BETINA at sna ..
smua msj hg n aytII hg dlm msj , aku da buang ..
smua tu sembang je lbhh ..
pict hg lak aku btpa ? aku akn buang yg skit ..
pict yg aku ska , aku ta buang but aku simpan coz aku nk ia jdi kngn ..
Now fb hg n fb aku suda tak frenzz coz tiap kli aku tgk wall hg
confirm aku jdi cm org ta btol .. mngamuk sna sni + mnangis !
nsb baik lah Razif tenangkan aku ..dia jelah yg phm aku slama ni ..
Now FATIN HAZWANI dan HASNAN suda da tak jdi kwn or couple ..
bybye .. thanx kerana muncul dlm idop aku .. PEACE =))

|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE