i love my life
Status kembali single =)
Wednesday, January 18, 2012 @ 4:38 AM |

haihai smua warga blogger .. lma aku ta update blog an ?
biasa lah buka sek , jrg on blog .. no time lorhh ..
oke , first skli aku mao story bout sek ..
aku happy sgt dpt jmpa blik mmberII .. lps rinduu ..
mnggu ke 2 sek , homework terlampau bykk ..
abis mua aku pulun bgi siapp smpai bwa gi kg ..
tak penah kodd aku bwa buku blik kg .. mcmni lah nsb budak SPM .. huhux
then dlm tghII happy awal tahun , ada sedih gakk .. huhux
   sedih ? asl lak aku sdih ni an ? aku sedih coz SI DIA ,, 
dia jarang texxt aku + aku kol pn bukan main susa nk jwab pngglan  !
dia bgi alsan at aku , dia tadak duit nk topup ..
yg aku peliknya , cmne dia bole on9 lak ?
 nk kta uma dia ada tenet ? OHH TIDAK SAMA SEKALI ADA
dok nmpk dah hubungan kitaorang tak kekal
akhirnya btol2 ia berlakuu .. Sory lah bro , aku lbh pilih kwn dri hg
bgi aku , family n kwn lbih penting dari pakwe / balakk !
aku da tak snggup brsama hg blik ..
bak kata Razif , Jgn disebabkan lelaki , aku lemah ..
see now aku da mula nk jdi diri aku smula ..
lgipon btpa aku pkir psl hg , hg an ada BETINA at sna ..
smua msj hg n aytII hg dlm msj , aku da buang ..
smua tu sembang je lbhh ..
pict hg lak aku btpa ? aku akn buang yg skit ..
pict yg aku ska , aku ta buang but aku simpan coz aku nk ia jdi kngn ..
Now fb hg n fb aku suda tak frenzz coz tiap kli aku tgk wall hg
confirm aku jdi cm org ta btol .. mngamuk sna sni + mnangis !
nsb baik lah Razif tenangkan aku ..dia jelah yg phm aku slama ni ..
Now FATIN HAZWANI dan HASNAN suda da tak jdi kwn or couple ..
bybye .. thanx kerana muncul dlm idop aku .. PEACE =))

|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE