i love my life
Jamuan Kelas buat kali terakhir =(
Friday, October 5, 2012 @ 5:23 AM |



Assalammualaikum semua blogger =)

Hari ini wawa nk story pasal jamuan kelas yg terakhir dekat sek .
almklum lah tahun ni tahun last wawa jdi pelajar sekk ..
lagi sbulan ja nk spm , sgt tkt + risau ..
yelah tkt kptsn xelok n xmemuaskn hati . td at sek wawa pulun abis bljar smpai mmber2 ckp da insaf ka wawa oi ? punya kjam kn dorang . hihi biasalah mmber2 mmg cmtu ..
dorang kwn yg terbaek + terhebat ..
okoke back to story , da mngarut kat mana la wawa ni ..
nk story psl jamuan but story lain pulak ..
wawa ada pict but 1 jelah tu pon cikgu emailkan pict at kwn .
wawa amik jelah kn , kenangn la katakan
jamuan tahun ni plg simple n ringkas
disamping buat jamuan kelas , kitaorang smbut birthday cikgu + rasyidah n safana
kitaorng jemput Pn halimathon + Pn Hoe , kalo tak jemput kitaorng xleh bt jamuan
so kitaorng pn jemput lah .. mmg best lah cikgu berdua ni but sorang tu ja garang sgt n baek hati
kita smbt dgn smua cuma ptrickca ja xdak . cian at dia . hmm YMTT ..
kami rindu n tak akn lupakan hg ptrickca wlaupon hg takdak
dia ni kalo tak kcau orng dlm kls mmg xsah but dia kacau time cikgu tadak dlm kls ja
time cikgu dlm kls , kitaorang smua fokus dlm kls nk spm la katakan
nk usha pict ? jap2 , wawa upload









|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE