i love my life
10 hari lagi
Friday, December 27, 2013 @ 11:12 AM |

Assalammualaikum smuaa . Lagi 10 hari ja , sedih pon ada but aku tak bape nk tnjuk sgt . Mcm poyo kan ? bkn poyo cuma sayu . cewahh ayat aku . hahaha . hati aku tak tenang lagi nk tgl dgn keadaan cmni . Hubungan aku dgn kawan aku pon tak okay lagi . Since kejadian tuu , kami terus regang . Kwn lain dia boleh tegur but why dgn aku takleh ? Agak terasa at situ n terasa kehilangan sgt padahal aku dgn dia rapat sgt . Serius aku rinduu kenangan kami . Tktau nk story at sapa , story dlm blog jelah . huhuhu . Usha pict kitaorg msti sayu je hatii . Biasalah hati pompuan kan lembut . Then nanti aku tak dok umah sgt sbb study at ipoh . Kalau ada masa , tiap2 mnggu aku balik but tgklah keadaan cmna . Msti mama n abah tak bagi sbb tambng lagi kn . huhuhu smua urusan dh sttle cuma barang keperluan ja belum . ya allah sayunya hati aku malam ni . Nnti nk pisah dgn family , aina , ngok n kwn2 . huwaaaa but takpelah aku gi sna sbb nk study. so aku pgg nk berjaya . huhu =') . Kalau lepasni aku jarang tegur tuu bukan sbb aku sombong n lupa at korang tauu cuma time tu aku busyy . aku akn try cari time utk hampa smuaa =((((

|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE