i love my life
Macam2 kerenah
Saturday, March 29, 2014 @ 3:25 AM |

Assalammualaikum . Lama bebenor tak update blog ni . Kesian blog ni sunyi je . Dah berhabuk berganda2 ni . Meh kita bersihkan smula dgn story2 terbaru . Cewahhhh . hahahahhaha . See dh merapu terok ni .
Kehidupan di IPOH sekarang agak bercelaru dgn org sekeliling , assignment and bla bla . hahaha
Orang sekeliling ? Orng yg paling rapat rupanya Talam Dua Muka . Benci gila pada orang yg cmni . 
Mengata belakang sbb aku xnk pnjmkan wifi hotspot . Meh nak abaq , cheq tak kasi bersebab bkn saja2 tak bagi . Nak guna tadak masalah but jgn guna smpai tak ingt dunia . Penah pkir tak camne aku cari duit nak bayar data setiap months ? hahaha . manusia taktahu cmne susah payahnya khidupan kita sndri sbb dia tak penah nak alami apa yg kita alami sndri ..
Assignment ? Serius bak hang , belambakkkkk but alhamdulilah aku reti buat setakat ni . Result MidTerm pulak alhamdulilah aku puas hati ... Redha je apa yg kita dh buat time exam MidTerm .. Ya Allah bagilah aku kekuatan untuk tempuh dugaan2 dkt sini . aku cuba utk kuatt . AMINNNN .. 

|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE