i love my life
10 hari lagi
Friday, December 27, 2013 @ 11:12 AM |

Assalammualaikum smuaa . Lagi 10 hari ja , sedih pon ada but aku tak bape nk tnjuk sgt . Mcm poyo kan ? bkn poyo cuma sayu . cewahh ayat aku . hahaha . hati aku tak tenang lagi nk tgl dgn keadaan cmni . Hubungan aku dgn kawan aku pon tak okay lagi . Since kejadian tuu , kami terus regang . Kwn lain dia boleh tegur but why dgn aku takleh ? Agak terasa at situ n terasa kehilangan sgt padahal aku dgn dia rapat sgt . Serius aku rinduu kenangan kami . Tktau nk story at sapa , story dlm blog jelah . huhuhu . Usha pict kitaorg msti sayu je hatii . Biasalah hati pompuan kan lembut . Then nanti aku tak dok umah sgt sbb study at ipoh . Kalau ada masa , tiap2 mnggu aku balik but tgklah keadaan cmna . Msti mama n abah tak bagi sbb tambng lagi kn . huhuhu smua urusan dh sttle cuma barang keperluan ja belum . ya allah sayunya hati aku malam ni . Nnti nk pisah dgn family , aina , ngok n kwn2 . huwaaaa but takpelah aku gi sna sbb nk study. so aku pgg nk berjaya . huhu =') . Kalau lepasni aku jarang tegur tuu bukan sbb aku sombong n lupa at korang tauu cuma time tu aku busyy . aku akn try cari time utk hampa smuaa =((((

Holiday holiday

assalammualaikum warga blogger . Nak story bout holiday . Baru2 aku pi holiday dgn family . Dekat mana ? Dekat Pulau Pangkor . Snockeling , mandi laut , pusing2 and lepak dgn kawan skli . Kawan ? Yes jmpa kawan at sana , kebetulan dia pon pi pngkor . nama dia iskandar . Kami ni kwn dri tgktn 1 . tak sangka jumpa dia dkt sna . Dah jmpa apa lagi , lepak n ronda2 dgn dia laaa . dlm dk lpk boleh plk gossip . well mmbe dh lma xjmpa msti byk story . hahaha . aishh asyik membebel ja . jom kita usha pict nah


my adik sayang
Tuesday, December 17, 2013 @ 5:58 AM |

Assalammualaikum warga blogger . 
Harini wawa nak story about my adik2 . Act bkn adik kandung pon . Mama mngasuh budak but dh anggap cm adik sndri . Yang sorang tu mama jaga dari baby lagi namanya Nur Zailatul Arisha . Dia ni manja gila and suka main game . Akai byk dia ni .Dia kalau tgkp pict mcm2 reaksi muka dia buat . haha lawak pon ada . nnti wawa upload pict dia . Yang sorang lagi Amir Shauqi . Hat ni comel gila . mata dia bulat bak kata hang cm nak tuka mata dgn dia ja . okay nw time pict plk . huhu 






Lepaking with them
Friday, December 13, 2013 @ 9:08 AM |

Assalammualaikum warga blogger . Update lagi , biasalah dh kata bkn blogger kn ? hihi . okay story bout today . tadi wawa kluar with syaz (bakal spupu) . kitaorg pergi tgk pana qerex , dia excdnt and kaki dia skrg bersimen . Saja la melawat dia . Sembang and gossip2 dgn depa . Si pana ni ajak ronda katanya bosan dok umah . kami pon ronda lah . Tanya dia nak ronda mana , dia ckp nk pi dam air itam . Wawa n syaz naik moto skli . Wawa tunjuk lah jalan . tak padan dgn kaki skt nk ajk gi dam . Dah smpai dam , kami pon dok sat smbil cpture pict . Nak jalan at situ but pana takleh nk jalan sgt so dok satu tempat ja . Lps dh lepak at dam , ajak ronda kawasan farlim2 tu jgak . Hppy n rileks lepak dgn depa . hihi =D





Friendship
Thursday, December 12, 2013 @ 8:15 PM |

Assalammualaikum warga blogger . Inilah kawan-kawan wawa yg sntiasa time duka or suka , Hope friendship kitaorg kekal smpai bila2 aminnnn . WANI , INTAN , AZMIL , AJAY , AZZLI & AFIQ . Even nt wawa stay bljr at ipoh , dorang lah kawan wawa smpai bila2 and nur aina amalina . dia shabat dri kecik until now . hope until jannah . ainaa syg kauuuu wehh . aku xpnh lupa dkt kauu . always rindu moments bsma dgn kauu ='D








Continue study
@ 7:53 PM |


Assalammualaikum warga blogger . Nampak tak ats tu apa ? Akhirnya tawaran belajar aku berjaya . Alhamdulilah syukur dapatt jgk . Lepas ni aku akn study betoi2 . Dah tak main mcm zaman sekolah . Dapat dkt ipoh , taklah jauh sgt . Ni kali kedua aku berpisah dgn family . dulu time plkn but plkn cuma 3 bulan ja . Rasa sedih pon ada but takpa lahh utk study kan . Aku akn buktikan yg aku boleh . haha mcm poyo ja but ni lah hakikatnya . aku dh bsr smpai bila nak enjoy kan ? so now time utk aku pkir psl study , study n study . 

|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE