i love my life
I'M BACKKKK =))
Saturday, September 29, 2012 @ 8:00 AM |

Assalammualaikum semuaaaa =))

Saya WAWA FAMIYA kembali balik kat blogg setelah sekian lama terbiar blog ni ..
Percubaan spm pon da berlalu ,, result ? hmm hncur wehhh .
takpa lah redha jaa sbb slh aku jugak tak belajar elok2 ..
nanti time spm aku nk buktikan even kat rumah aku malas nk belajar ..
aku jenis tak suka belajar at rumah but at sek aku pulun btol2
biarlah org nk kata aku mlas or bodohh sbb tak study ka apa ..
aku da trima smua psl diri aku sndri ..
pada spa2 yg taleh terima dri aku ni , aku mintak maap lah nohh
smua manusia tak sempurna .. nak aku berubah ??
kalau aku berubah pn , ada ka org hrgai or peduli at aku ??
bila aku berubah , ada ja kata aku tak berubah . takpa lahh aku pon dah tak kesah smua ni
berserah jaaa .. huhuhu =/
dekat blog ja aku luah skit2 , nk luah at org or kwn ?
ada yg boleh phm , ada yg tak boleh phm kita kan ??
tiap2 malam aku menangis skrg , aku pon tak tahu kenapa ..
makan nasi pon skrg dah kurangg , brt bdn pn trun mndadak ..
tiap kli pergi sek , msti ada org tnya .
awt hg wawa tiap kli msuk kelas msti sdh or mka pcat , dah tak ceria dlu , skt or apa ?? 
aku jwb tak da apa2 , aku oke jaa .. aku eppy macam biasa apa .. jgn isau aih ..
aku akan tetap snyum kat depan org lain walaupon aku sdh .
aku taknak tnjuk orang yg aku sdh or lemahh .. sekarang apa yg aku rasa , aku pendam sorang2 ..
lebih baek kod aku pendam sorang2 .. hee =(


|


copyrightblogskinbywawafamiya

Owner Storymorry LastStory Special





Fatin Hazwani aka Wawa Famiya
9teen years old / 04 mac 95
Study at KPTM IPOH
Born at KUALA LUMPUR/b>
Stay at PULAU PINANG
BUDAK DIPLOMA IN MULTIMEDIA
TAKEN BY SOMEONE